SAVCILARIN DİKKATİNE.. ANKARA’DA RESMİ BELEDİYE ARAÇLARI İLE ÖZEL İNŞAATTA HARFİYAT VURGUNU VAR.. VURGUNU YAPAN İSE MANSUR YAVAŞ’IN VEKİLİ..
Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek; Ankara Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili ve Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu’nun Belediyenin resmi araçları ile özel inşaatın hafriyatlarını taşıtıp, büyük paralar kazandığına dikkat çekerek Savcılara suç duyurusunda bulunup, Yenimahalle belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı da uyarıp;
“Sende, Neslihanoğlu hakkında suç duyurusunda bulun, yoksa suç sana da bulaşır” dedi.
“Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu; Yenimahalle Belediyesi’nin kamyonlarıyla özel Hafriyat işi yaptırıyor, resmi kamu kurum araçlarına belediyenin yeşil alanlarını da döktürüyor çok ciddi bir şekilde kazanç sağlanıyor” yetkilileri uyaran Melih Gökçek; Twitter hesabından, “SAVCILARA RESMİ SUÇ DUYURUSUDUR” başlığı ile yaptığı paylaşımında vurgunla ilgili şunları aktardı;
“Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin döküm sahalarına neden dökülmüyor?
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sahadaki denetleme personeli neden bu kamyonlara müdahil olup denetlemiyor?
Belediyenin resmi kamyonları Kocakuşak inşaata neden çalışıyor?
Ankara Otokent Yapı Kooperatifi’nin işi Yaşar Neslihanoğlu kooperatifinde. Yenimahalle Belediyesi’nin araçlarına özel işte hafriyat kamyonlarını taşıttırıyor kamu zararı
Ve hariçten paraları kendisi alıyor acaba oto sanayi sitesinin tüm başkan ve yöneticileri ve genel müdürü ile bu işin yapımını üstlenen Kocakusak inşaat yönetim kurul üyeleri ve başkanı genel müdürünün Yaşar Neslihanoglu ile HTS kayıtları incelenmelidir. Burada kazanç kimlerin cebine gidiyor?
Ey Büyükşehir sen ne işe yararsın döküm sahalarına giden Yenimahalle’nin kamyonları acaba bunları Büyükşehir’in kendi sahasına götürseler ne kadar ödeyecekti?
Siz Yenimahalle olarak kolaylık sağlayıp nereye döktürerek bu kooperatife rant sağlıyorsunuz Sayın Yaşar NESLİHANOGLU?
SAYIN FETHİ YAŞAR NESLİHANOĞLU HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUN AKSİ TAKDİRDE SUÇ SANADA BULAŞIR.
ÇÜNKÜ TCK 266 ŞÖYLE DİYOR;
“Görevi gereği olarak elinde bulundurduğu araç ve gereçleri bir suçun işlenmesi sırasında kullanan kamu görevlisi hakkında, ilgili suçun tanımında kamu görevlisi sıfatı esasen göz önünde bulundurulmamış ise, verilecek ceza üçte biri oranında artırılır.”
TCK 278 İSE ŞÖYLE DİYOR;
“(1) İşlenmekte olan bir suçu yetkili makamlara bildirmeyen kişi, bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. (2) İşlenmiş olmakla birlikte, sebebiyet verdiği neticelerin sınırlandırılması hâlen mümkün bulunan bir suçu yetkili makamlara bildirmeyen kişi, yukarıdaki fıkra hükmüne göre cezalandırılır.”
NESLİHANOĞLU HİÇ KIVIRMADAN PİŞMANLIK VE İTİRAF DİLEKÇESİ VER VE İTİRAFÇI OL… O ZAMAN SADECE KAMU ZARARINI ÖDERSİN…”
İşte o vurgunun ispatı video görüntüsünün LİNKİ..
https://x.com/i/status/1964009180508881284
Bu Haber 27320 Defa Okunmuştur