http://www.haber2000.com
» İslam dünyasının fahişesi Arabistan.. Asıl İslam'ı temsil etmeyen ve terörün kaynağı sizsiniz.. Mursi'nin şehadetini görmeyen Arabistan, haçlıların ağzı ile skandal açıklama yaptı

İslam dünyasının fahişesi Arabistan.. Asıl İslam'ı temsil etmeyen ve terörün kaynağı sizsiniz.. Mursi'nin şehadetini görmeyen Arabistan, haçlıların ağzı ile skandal açıklama yaptı

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığı, Mursi'nin mahkemede hayatını kaybetmesine tepkisiz kalırken resmi sosyal medya hesabı üzerinden Mursi'nin üyesi olduğu İhvan'ı hedef alan paylaşımda bulundu.
Paylas
İslam dünyasının fahişesi Arabistan.. Asıl İslam'ı temsil etmeyen ve terörün kaynağı sizsiniz.. Mursi'nin şehadetini görmeyen Arabistan, haçlıların ağzı ile skandal açıklama yaptı
Dünya - 18 Haziran 2019, Salı 20:30:05
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mursi'nin şehadetini görmeyen Suudi Arabistan'dan skandal açıklama

 

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığı, Mursi'nin mahkemede hayatını kaybetmesine tepkisiz kalırken sosyal medya hesabı üzerinden Mursi'nin üyesi olduğu İhvan'ı hedef alan paylaşımda bulundu.

 

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığı, Mısır'ın demokratik yollarla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin vefat ettiği akşam, Müslüman Kardeşleri (İhvan) eleştirdi.

 

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığı, Mursi'nin mahkemede hayatını kaybetmesine tepkisiz kalırken resmi sosyal medya hesabı üzerinden Mursi'nin üyesi olduğu İhvan'ı hedef alan paylaşımda bulundu.

 

"İslam'ı temsil etmiyor"

 

"İslam'ı temsil etmiyor ve toplumların istikrarına zarar veriyor" üst başlığı taşıyan ve bir kanlı elin resmedildiği paylaşımda, "Müslüman Kardeşler Örgütü terörün kaynağı" başlığı kullanıldı.

 

Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri, ülkedeki ilk özgür ve şeffaf seçimle göreve gelmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'ye karşı dönemin Genelkurmay Başkanı ve Savunma Bakanı Abdülfettah es-Sisi'nin 2013 yazında gerçekleştirdiği kanlı askeri darbenin en önde gelen destekçileri arasında yer almıştı.

 

Körfez monarşilerinden Riyad ve Abu Dabi, Arap dünyasının en büyük nüfusa sahip ülkesindeki demokratik tecrübe ve bölgedeki Arap Baharı ülkelerinin önde gelen siyasi aktörü Müslüman Kardeşler'i tehdit algılayarak, darbeden sonra İhvan aleyhine yerel, bölgesel ve uluslararası sistematik kampanya başlatmıştı.

 

Sisi yönetimindeki Mısır, Müslüman Kardeşler'i 2014'te terör örgütü ilan ederken, özellikle ABD olmak üzere batı başkentlerinde karar alıcıların bu yönde adım atmaları için gösterdiği çabaya, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri de büyük katkılar sağlamıştı.

 

Mısır'da askeri darbeyle iktidardan uzaklaştırılan 67 yaşındaki Mursi, "casusluk" suçlamasıyla yargılandığı mahkeme salonunda dün vefat etmişti.


Bu Haber 396782 Defa Okunmuştur

OKUYUCU YORUMLARI

UYARI:Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.(Yorum Yapanın Taahütü)Yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Ad Soyad
E-Posta
Yorum

Haber Arşivi

ÇOK OKUNANLAR

Hava Durumu



İçerik Yükleniyor...
Ankara’ya 5 yıldır tek bir kalıcı eser yapamayan, “Çapsız” Mansur Yavaş; dünyanın en büyük tema parkı olan ANKAPARK’ı, siyasi kin ve ağır kıskançlık psikolojisi ile açıkça harabeye çevirtti. Parkta yapılan 83 hırsızlıklara göz yumduğu gibi şimdi de yerel seçimler arifesinde; parkta ki dinozor ve diğer oyuncakları kaldırıp, atacağını ve bu alanı yeşil alan yapacağını duyuruyor, güya Ankaralıların da görüşlerini aldığı anketi aktarıyor.. İşine geldiği zaman da; yıllardan beri “bu park 14- 16 milyar liraya yapıldı, parayı oyuncaklara gömdüler” gibi ciyaklayıp, siyasi itibar suikastları yaptı, yaptırdı.. Parkı harabeye çevirmesinin tek gerekçesi ise; Ağır siyasi kin.. Melih Gökçek yaptırdı diye.. Şimdi, halkı ücretsiz, otobüslerle parka getiriyor. Niye; Parkın kırılan oyuncakları, harabe görüntüsünü görmeleri için.. Zeka özürlüler, Ankaralı sormayacak mı, “Bu parkı kim bu hale getirdi?” diye Sayın İçişleri Bakanı, Sayın Ankara Valisi.. Bu parkı Melih Gökçek Belediyeye süper görüntülerle teslim etti mi? Etti? Park kimin denetimde idi? Ankara Büyükşehir Belediyesinin.. Başkanlar kimdi? Mustafa Tuna ve Mansur Yavaş.. Peki, 5 yılda bu büyük devasa parkı kim bu hale getirdi? Kim harabe olmasına göz yumdu? Mansur Yavaş.. Şimdi bu parkı tamamen kaldırıyor.. Bu park 14 milyara yapılmış ise, sen kimsin ki devletin bu parasını keyfine, kinine göre çöpe atıyorsun? Evet, Sayın İçişleri Bakanı ve Ankara Valisi. Lütfen, derhal parka görevlileri gönderip, zarar- ziyan tespitleri yapılmasını ve parkın şuan ki halinin tespitini ve gerekli soruşturma işlemlerinin yapılmasını Ankaralılar adına sizlerden rica ediyorum...
SAYIN, İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA ve ANKARA VALİSİNE “MANSUR YAVAŞ” ÇAĞRIMDIR.. “KAMUYA AĞIR ZARAR VERDİ, YAPILAN MEGA HİZMETİ; SİYASİ KİN İLE HARBEYE ÇEVİRDİ, ŞİMDİ DE ORTADAN KALDIRIYOR”

SON EKLENENLER

Yalaka, tetikçi, omurgasız birçok sözde gazeteci ve yazarlar, fonlanan birçok TV ekranlara çıkınca kendilerini bir halt ve bilgili, üstün bir gazeteci- yazar zannediyorlar.. Oysaki bu ekranlar; onları sadece yapacakları yalakalıkları, söyleyecekleri yalanları ve atacakları iftiraları için ekrana çıkarıyorlar. Bunlardan birisi de Özgür Özel’e, İmamoğlu’na, Mansur Yavaş’a ve tabi ki CHP’ye yalakalık ta sınır tanımayan Yavuz Selim Demirağ. Bu zat aslında aynı zamanda sahte “Ülkücü”.. “Ülkücü olduğum için Askeri okuldan atıldım” diyormuş.. Ben de organik Ülkücü yapıya sahip Türk milliyetçisi olarak diyorum ki; kim ki bölücü ağızlı, milleti Türk-Kürt diye ayrıştırmak için söylemler sarf eden, Kürtlere devlet vaat eden Özgür Özel ve İmamoğlu CHP’sine yalakalık yapıyor, onların organize işlerini savunuyor ise; şerefsizdir, alçaktır ve gafildir.. NOKTA.. Sen de bu gafil yalakalardan birisisin Yavuz Selim Demirağ. Delikanlı isen; dün sana karşı yazdığım yazıya ya adam gibi cevap yazardın veya telefonla sitemini aktarırdın. Veya WhatsApp’tan kabadayılık, küfür yerine delikanlıca yazdıklarıma karşı ne yazacaksan yazardın ama gördüm ki sen adam da değilmişsin, delikanlı da değilmişsin ve Yunan askeri gibi korkup, kaçan, telefonunu bile açamayan aciz bir zavallı imişsin. Ve bil ki, “806” km. Kaçsan da senin kralınla da, seninle de her türlü hesaplaşacağım.
YALANCI, İFTİRACI, OMURGASIZ SÖZDE GAZETECİ YAVUZ SELİM DEMİRAĞ. YOK, ÖYLE YUNAN ASKERİ GİBİ KAÇMAK. “806” Km. KAÇSANDA SENİNLE HER TÜRLÜ HESAPLAŞACAĞIM BİLESİN. HODRİ MEYDAN.

FaceBook

Haber Ara

Copyright ©2010 - Tüm hakları saklıdır.
PHP Haber Sitesi Türkiye Tasarım
Haber 2000- Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz Ve kaynak gösterilmeden Alıntı Yapılamaz. Yayınlanan Tüm Haber Ve Açıklamalar İlk Kaynaktan Ulaştırılan Açıklamalardır. Sitemiz Bu Açıklamalara Ekleme Veya Müdahelede Bulunmadan Yayınlar. Yorum,Makale, Sizden Gelenler Bölümündeki Yazılardan Yazanlar Sorumludur. Harici Bilgiler Ayrı Bir Sayfada Açılır. Haber 2000 Bu Linkler Ve İçeriklerinden Sorumlu Değildir.Her Türlü Haber Ve İletişim İçin millitaraf@hotmail.com Adresini kullanabilirsiniz. Sitemizden Daha İyi Yararlanabilmek için Gizlilik İlekeleri Ve Yayın Prensiplerimzi Okuyunuz. Ekonomik Veriler Bilgilendirme Amaclidir.Kullanimindan Dogacak Sorunlardan Sitemiz Sorumlu Degildir. En İyi İnt Exp 8+ 1024x768 Görüntülenir