Diyarbakır Büyükşehir Beldediyesinin "Kayyım" Belediye Başkanının bıraktığı borçlar belirlenmeye devam ediyor.
En son 769 bin TL'yi çerez, çikolata ve içeceğe harcadığı bilinen kayyımın, seçim öncesi Nihat Hatipoğlu'nun “Gönül Sohbetleri” programı için belediye bütçesinden 99 bin TL ödeme yaptığı ortaya çıktı.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kayyımı Vali Ali İhsan Su ve yönetiminin, bir program için Nihat Hatipoğlu'na belediye bütçesinden 99 bin TL verdiği ortaya çıktı.
Belediye bağlı Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, "Ali Emiri Kültür Sanat Sezonu" kapsamında 15 Ocak’ta “Gönül Sohbetleri” programı düzenledi.
Nihat Hatipoğlu, programın konuğu oldu. Hatipoğlu'na program için 26 Şubat’ta belediye bütçesinden 99 bin TL ödeme yapıldı.
3 MİLYAR 345 MİLYON BORÇ
Bir süre önce genel borç ile belediye bağlı DİSKİ'nin borcunun toplamının 3 milyar 345 milyon TL olduğu açıklanmıştı..
Borç tespitine dair çalışmalar devam ederken, ayrıca "Kayyım" olarak atanan Belediye Başkanının seçim öncesi "temsil, ağırlama, tören, fuar ve organizasyon giderleri" adı altında 769 bin TL'yi de çerez, çikolata ve içeceğe harcadığı ortaya çıkmıştı.
Bu Haber 70888 Defa Okunmuştur